Science Café > Pozvánky > SC Zlín 06/12: Maso na pranýři

SC Zlín 06/12: Maso na pranýři

Zlínské Science Café pokračuje v sérii přednášek, které si berou na paškál potraviny.
Po vejcích a pečivu si tentokrát budeme povídat o mase. To je totiž běžnou součástí jídelníčku velké části populace.

Je to dobře nebo špatně?

Jak (ne)kvalitní maso a masné výrobky v našich obchodech jsou?

Byly dříve uzeniny kvalitnější?

Křivdíme výrobcům masných potravin nebo nás šidí?

Na tyto otázky se podíváme podrobněji s Robertem Gálem z Ústavu technologie potravin Fakulty technologické UTB.

Těšíme se na viděnou ve čtvrtek 6. prosince v Laboratorním centru FT, U15/002. Začínáme v 18 hodin.

Fandíte Science Café?

 

Jsme na sociálních sítích