Science Café > Uherské Hradiště > SC Uherské Hradiště 16/2: Jak je to s „E-čky“ v potravinách – máme se jich bát?

SC Uherské Hradiště 16/2: Jak je to s „E-čky“ v potravinách – máme se jich bát?

Mýtů o potravinách je více než dost. Velmi často se v nich skloňují tzv. „E-čka“. Co se pod tímto označením vlastně skrývá? Máme důvod se jich bát? Je lepší se některým z nich vyhnout?

Diskuzním večerem na toto téma nás bude provázet doc. Ing. Pavel Valášek, Csc. Osvětlí nám třeba i to, proč „E-čka“ výrobci potravin stále používají, i když spotřebitelé k nim mají spíše negativní vztah.

Doražte v úterý 16.února 2016 do kavárny ve foyer kina Hvězda, kde se na vás od 18 hodin budeme těšit.

Dejte o této události vědět i svým známým, např. přes Facebook.

Vstupné dobrovolné.

Fandíte Science Café?

 

Jsme na sociálních sítích