Science Café > České Budějovice > Science Café 16. března v Českých Budějovicích o chemii potravin

Science Café 16. března v Českých Budějovicích o chemii potravin

Českobudějovické Science Café konané v Galerii Měsíc ve dne úspěšně pokračuje dalším debatním večerem. V úterý 16. března 2010 proběhne diskuse na téma “Chemie potravin: víme, co jíme?”. úvodní slovo přednese a na otázky z publika odpoví prof. Ing. Pavel Kalač, CSc. Science Café začíná v 19 hodin.


Mezi tématy diskuse se objeví i tyto otázky: Orientujeme se mezi přídatnými látkami, tzv. éčky? Máme informace o používání přídatných látek, jejich testování a možném vlivu na lidské zdraví? Jak se chováme jako konzumenti a co na to biopotraviny? Jsou aditiva nutností?


Science Café v Českých Budějovicích probíhá ve spolupráci s Přírodovědeckou fakultou Jihočeské univerzity. Na pořádání večerů se podílí Jiří Mach, Martina Konečná a Stanislav Mihulka.

Jsme na sociálních sítích