Science Café > Brno > SC Brno 7/12: Rozpitvané potraviny aneb na stopě chemii

SC Brno 7/12: Rozpitvané potraviny aneb na stopě chemii

Před časem vánočního přejídání se podíváme, co jíme. Na posledním Science Café roku 2016 se zaměříme na potraviny a jejich chemii.

Co to jíme?

Co je základem naší stravy? Co ještě je v potravinách obsaženo a je to prospěšné? Co ještě je v potravinách obsaženo a není to prospěšné? Co do potravinářských výrobků přidáváme a proč?

Otázkami, mýty a pravdou nás provede Milena Vespalcová z Ústavu chemie potravin a biotechnologií Fakulty chemické VUT Brno.

Těšíme se na viděnou ve Fratelli Caffé (Průchodní 2), kde začínáme tentokrát až v 18:30! Další informace na Facebooku, rezervace zde.

dec-2016_v2_cut

Jsme na sociálních sítích